Cum comand

Navigheaza prin magazinul Magspace folosind filtrele puse la dispozitie (categorie jucarii produs, varsta etc.). Adauga produsele dorite in cos. Dupa adaugarea produselor dorite in cos, iti vom solicita cateva detalii personale:

  • Adresa de facturare Persoana fizica sau persoana juridica (pentru a putea emite factura)
  • Adresa de livrare a coletului. Poti alege sa fie aceeasi cu adresa de facturare sau poti completa una noua
  • Modalitatea de plata Plata Ramburs sau cu Card

In functie de produsele alese, adresa de livrare si modalitatea de plata se va calcula costul final al transportului. Daca ti-ai facut cont pe site-ul nostru, atunci adresa de facturare si adresa de livrare vor fi memorate in contul tau si nu va trebui sa le mai completezi de fiecare data. Poti preciza de asemenea daca doresti un anumit interval orar de livrare. Dupa plasarea comenzii vei primi un e-mail de inregistrare al comenzii ce va contine datele comenzii si factura fiscala / factura proforma daca este cazul, urmand ca apoi produsele sa fie colectate si pregatite pentru livrare. Dupa finalizarea coletului vei primi un e-mail cu AWB-ul acestuia de la noi sau direct de la curier. In cazul in care exista diferite situatii cu anumite produse din comanda vei fi contactat prin telefon sau e-mail. Ne rezervam dreptul de a actualiza continutul acestui site in orice moment, fara niciun fel de notificare prealabila.

Comenzile pot fi plasate si telefonic la numarul:

  • 0371-171.171

Comenzile telefonice se pot plasa in intervalul:

  • Luni – Vineri 09:00 – 17:00

Verificare status comanda

Pentru a verifica statusul unei comenzi te rugam sa consulti site-ul curierului tinand cont de AWB-ul primit pe email.

Modalitati de plata

  • Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea jucariilor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii, fara comisioane suplimentare.
  • Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro). Magazinul online Magspace foloseste pentru tranzactiile online serviciile PayPal.Se poate efectua plata online cu cardul personal sau cardul firmei in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati Mobil Pay. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de catre MumuToys. Cu plata prin card economisesti din costul pentru plata ramburs.
  • Pentru plata online cu cardul de cumparaturi, alegeti ca metoda de plata “Plata prin Card Bancar”. Dupa introducerea numarulului de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magspace.ro si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit (maxim 6 rate).

  Credit Europe Bank prin CARD AVANTAJ

  Banca Transilvania prin STAR CARD

  Garanti Bank prin BONUS CARD

  Alpha Bank prin CARD DE CREDIT

  BRD Finance prin CARD DE CREDIT

  • In situatiile in care o comanda livrata nu contine toate produsele solicitate, clientul va fi informat, iar diferenta de comanda se poate livra fara costuri aditionale. La rezolutiunea sau dupa caz, rezilierea contractului, vom rambursa toate sumele platite in temeiul contractului de catre consumator si in decurs de cel mult 14 zile lucratoare de la data la care consumatorul a comunicat decizia sa de terminare a contractului.

Cat costa transportul

Pentru comenzile mai mici de 200 Lei, taxa de transport este de 19 Lei, va figura pe factura ta si va fi achitata la livrare. Comenzile care depasesc valoarea de 200 Lei vor beneficia de transport GRATUIT.

Livrarea comenzii

Livrarea se face in termen de 2-4 zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii. O comanda depusa vineri dimineata se va livra incepand cu urmatoarea saptamana. Poti solicita livrare sambata in campul de comentarii disponibil in ultimul pas al comenzii.

Livrarea se va face prin partenerul nostru: 

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 30 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii de catre MumuToys a produsului/produselor din partea consumatorului. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia aceleasi produse, pe cheltuiala acestuia. In situatia in care produsul va fi preluat de catre MumuToys, suma va fi returnata in termen de 14 zile lucratoare de la primirea notificarii de retragere, intr-un cont bancar ale carui date vor fi puse la dispozitie de catre client. Dreptul de retragere Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile. Perioada de retragere expira dupa 30 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

1. in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a ultimului produs.

2. in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa informati departamentul Relatii Clienti folosind formularul de contact cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca prin e-mail. Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Consecintele retragerii Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele. Suma va fi rambursata intr-un cont bancar ale carui date vor fi puse la dispozitie de catre client. In cazul in care consumatorul a receptionat produse in legatura cu contractul, expediati produsele sau inmanati-le direct MumuToys prin contactarea departamentului Relatii Clienti folosind formularul de contact (care va prezenta in detaliu toti pasii expedierii), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 30 zile. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la retur. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Returnarea produselor se va face numai prin completarea urmatorului „formular PDF" si transmiterea acestuia completat la adresa comenzi@mumutoys.com

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare (O.G. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile acestora) si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Garantia se va acorda pentru produse de folosinta indelungata, sub rezerva respectarii conditiilor de valabilitate a garantiei.

Reclamatii

Departamentul de Relatii Clienti va solutiona reclamatiile in cel mai scurt timp. Reclamatiile se pot solutiona prin e-mail la adresa:

  • contact@mumutoys.com.